Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Noiembrie 14, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență
Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Olt și Vâlcea. Județul nostru este reprezentat de SVSU Bocșa și SPSU TMK Reșița.

Juriul este format din reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Semenic" al județului Caraș-Severin și reprezentanți ai primăriei municipiului Caransebeș, iar arbitrii au fost desemnați din rândul ofițerilor și subofițerilor din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență Sălaj, Timiș, Bihor, Arad, Cluj, Maramureș și Satu-Mare.

Aceste concursuri vizează dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor specifice, dezvoltarea și îmbunătățirea relațiilor de colaborare între serviciile voluntare și cele private, precum și popularizarea, în rândul cetățenilor, a unor aspecte din activitățile desfășurate de serviciile voluntare și private pentru situații de urgență.

Echipele serviciilor voluntare și private participante își vor testa nivelul de pregătire și capacitatea de intervenție pe linia situațiilor de urgență în cadrul celor trei probe prevăzute de regulament: Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4x100 m și Dispozitivul de intervenție.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "SEMENIC" al Județului Caraș-Severin, www.isusemenic.ro, secțiunea Domenii de activitate - Prevenirea situațiilor de urgență - Pregătirea Populației.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,515,944 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.