Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Campanie de sterilizări si demonstratie cu ex-maidanezi, actuali câini de terapie
14 și 30 mai 2019, iar sterilizările vor fi gratuite.”Sperăm că vom avea parte de susținere și deschidere din partea oamenilor din Reșița”, spune președintele Animal Society, dr. Anca Tomescu. Aceasta explică: ”Rezolvarea într-un mod uman a problemei câinilor maidanezi poate deveni realitate doar dacă toată comunitatea se implică, începând de la autoritățile locale până la ultimul cetățean. Sterilizarea câinilor și pisicilor proprii este o obligație legală și morală, iar noi vă oferim șansa să beneficiați de ea gratuit*”Campania debutează, marți, 14 mai, la ora 16.00, cu o conferință de presă susținută în sala de ședință a Consiliului Local și o demonstrație de dresaj și agilitate canină ținută de echipa ”Câini pentru oameni” a celor de la Animal Society / Vier Pfoten.


”Câini pentru oameni” este un proiect unic în România. El presupune reintegrarea foștilor câini maidanezi în familii și transformarea lor în câini de terapie. În cei 15 ani de când fac terapie cu copii cu dizabilități și bătrâni instituționalizați, cei de la Animal Society / Vier Pfoten au salvat multe vieți, fie ele de oameni sau de câini. Șapte dintre acești câini speciali vor demonstra reșițenilor ce știu să facă și vă vor spune povestea lor, în Piața Mare, imediat după conferința de presă.Despre Animal Society / Vier PfotenAnimal Society/Four Paws înseamnă o echipă care luptă de peste 20 de ani pentru drepturile animalelor de pe întreaga planetă, dar și pentru îmbunătățirea relațiilor dintre oameni și animale, în general. Pe lângă terapia cu maidanezi salvați de pe străzi sau din adăposturi despre care vă vorbeam, echipa care se deplasează la Reșița a dus la bun sfârșit campanii de sterilizare în peste 50 de țări de pe 5 continente.*Cei care doresc să își sterilizeze câinele sau pisica sunt rugați să se programeze la numărul de telefon 0732.660.108, de luni până vineri între orele 10 și 17. Sterilizările se vor desfășura în clinica de pe Bd. Muncii nr. 25, în zilele lucrătoare, până pe 30 mai.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,562 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.