Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Evenimentul ,, DEZBATERE SMART CITY 2017-2020"
16 mai la București

Cel mai important eveniment în domeniul Smart City din România va avea loc pe data de 16 mai la București. Dezbaterea Smart City 2017- 2020, aflată la cea de a VIII-a ediție reunește reprezentanți ai unor importante Primarii, dar și companii care și-au câștigat un loc bine meritat în domeniu și au dezvoltat soluții inteligente pentru orașele viitorului. La acest eveniment se discută și se prezintă soluții pentru toate verticalele unui oraș, pornind de la mobilitate, trafic, iluminat și parcări inteligente, continuând cu educație, turism și sănătate, incubatoare de afaceri, până la soluții inovative care sunt dedicate să ușureze rutina zilnică a oamenilor.

Au confirmat prezența în agendă importanți reprezentanți ai unor orașe care au dezvoltat proiecte în colaborare cu instituții europene, au beneficiat de consultanța sau de finanțarea care le-a fost oferită și vor împărtăși din experiența proprie. Companiile care oferă servicii și produse autorităților publice prezente la Dezbatere vor afla care sunt proiectele pe care Primariile le au în vedere în acest an. De aceea, evenimentul reprezintă o importantă platforma de comunicare și relaționare, o bază de la care se pot dezvolta proiecte comune și parteneriate viitoare.

Și-au anunțat prezența în Agendă orașe precum: Iași, Alba Iulia, Oradea, Timișoara, Reșița, Slobozia, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Măgurele dar și Consiliile Județene din Ilfov, Alba, și Călărași. Vor veni cu cele mai noi soluții companiile: Orange, Signify, Certsign, Electrogrup, Urban Scope, Polyfazer, Intrarom, Urban Scop, Ingenious, Expertissa, E-twow, Regista, Dositracker și multe altele. O secțiune specială de prezentare este alocată firmelor de tip start-up care inovează. Programul Orange Fab susține dezvoltarea și finanțarea unor astfel de firme, iar reprezentanții programului vor detalia modul de lucru în cadrul evenimentului.

Pentru a detalia cât mai bine soluțiile pe care companiile le pot oferi primăriilor, va exista și un spațiu de expoziție. Evenimentul continua a doua zi cu discuții bilaterale care urmeză prezentărilor realizate în prima zi.

Organizatorul Dezbaterii este agenția de relații publice și managementul evenimentelor Concord Communication, cu sprijinul Fundației Naționale a Tinerilor Manageri și al publicației GoodNews.

“Dezbaterea începută în 2016 deja are rezultate semnificative, accelerând adoptarea soluțiilor smart city și aducând beneficii românilor. Avem orașe campion pe care dorim să le promovăm și avem companii inteligente cu tehnologii de vârf care aplicate dau un impuls semnificativ și dezvoltării economice. Autoritățile locale ajută România să devină mai dezvoltată și mai inteligentă!” a declarat moderatorul evenimentului, Marius Bostan, inițiatorul programului pilot smart city de la Alba Iulia și fost ministru al comunicațiilor.

Detalii despre eveniment, întreaga agendă și modalitatea de acces pot fi găsite pe https://smartcity.concordcom.ro/smartcitymai2019/ sau pot fi solicitate la office@concordcom.ro

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,574 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.