Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
APEL DESCHIS PENTRU ARTISTI
30 mai 2019.Festivalul “in : v z b l” și rezidențele artistice sunt produse de Asociația Solidart și fac parte din programul Timișoara 2021 - Capitala Europeană a Culturii.Rezidențele artistice se vor desfășura pe parcursul a trei săptămâni, în perioada 16 august - 9 septembrie 2019, la Timișoara.

Artiștii vor lucra în echipe formate dintr-un artist român, un artist internațional și un meșteșugar activ pe piața industriei creative din Timișoara. Echipele vor primi tot sprijinul din partea organizatorilor pentru a se conecta cu comunitatea locală. Proiectul final se va concretiza în zilele de 6-7-8 septembrie, în cadrul festivalului “in : v z b l“. Detaliile vor fi stabilite împreună cu artiștii invitați în proiect.

Organizatorul va asigura producția lucrărilor finale, costurile de cazare și transportul celor care vor fi selectați.“in : v z b l este un festival care creează rețele de solidaritate între grupurile vulnerabile, care de cele mai multe ori sunt invizibile. Diversitatea este o bogăție prea puțin exploatată. Culturile diferite și perspectivele diferite asupra realității sunt o oportunitate de învățare pentru noi toți, câtă vreme reușim să punem în centrul interacțiunilor noastre valorile și principiile pe care festivalul le afirmă.”, spune Victor Dragoș, președintele Asociației Solidart.Cei interesați să aplice la rezidențele artistice de la Timișoara, din cadrul “in : v z b l”, se pot înscrie până la 30 mai 2019, trimițând la adresa de email: invzbl@solidart.online un CV, o scrisoare de intenție care să conțină o propunere de proiect artistic pentru festivalul “in : v s b l” și link-uri sau un portofoliu cu lucrările lor anterioare. Toate aplicațiile, indiferent de rezultat, vor primi răspuns înainte de 15 iunie.Festivalul “in : v z b l” va avea loc în Timișoara, în perioada 6-7-8 septembrie și propune spectacole de teatru, performance, muzică, proiecții de film, arte vizuale, instalații și expoziții dar și dezbateri, conferințe, workshopuri, mâncare și întâlniri.”

Mai multe detalii despre festival și rezidențe pot fi urmărite pe pagina de Facebook: in : v z b lAsociația Solidart este alcătuită dintr-un grup de actori, scriitori, designeri, asistenți sociali și lucrători de tineret, cu experiență diversă atât artistică cât și socială și de management. Scopul asociației este de a crea cadrul pentru un dialog constructiv între oameni, de a participa la formarea de comunități solidare, responsabile și conștiente, de a oferi membrilor acestor comunități încredere pentru a se implica activ în viața comunității, prin organizarea de proiecte artistice, culturale, sociale și educaționale.

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,615 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.