Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iulie 21, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Tardigradul, vedeta de la FameLab 2019
Fiecare concurent FameLab a trebuit să prezinte, în cel mult 3 minute, un subiect din știință la alegere, iar prezentarea să fie distractivă, originală, să aibă rigurozitate științifică și să capteze atenția publicului neavizat. Prezentările concurenților au fost evaluate de juriu în baza a trei criterii: conținut, claritate și carismă.

Câștigătorul detașat al locului I la preselecția regională derulată la Universitatea Politehnica Timișoara, care s-a calificat pentru etapa națională a competiției, a fost studentul Tudor Suciu, de la Facultatea de Chimie, Biologie și Georgrafie care, în cele 3 minute pe care le-a avut la dispoziție, a prezentat „recordmanul” lumii vii, un adevărat super-erou, tardigradul.

În urma preselecțiilor regionale au fost selectați concurenții pentru finala națională, unde vor beneficia și de un masterclass de comunicare susținut de specialiști din Marea Britanie și România.

Marele premiu pentru câștigătorul FameLab România este o săptămâna în Marea Britanie, la Cheltenham Science Festival, unde va participa în finala FameLab Internațional alături de câștigători din alte 29 de țări.

În plus, reprezentantul FameLab România în finala internațională va beneficia și de un premiu de 500 de euro acordat de Asociația pentru Educație și Știință Hermann Oberth, partener de 10 ani al competiției FameLab.


Departament Comunicare si Imagine
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Nume:

Cod de validare:
Cod de validare


Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,235,262 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.