Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iulie 21, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
270 de locuri de muncă oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Caras-Severin
Reșița, la Universitatea Eftimie Murgu - sala Campus Café, iar la Băile Herculane, la sala de sport din incinta Liceului “Hercules”.

43 de agenți economici au fost prezenți în cele două locații de desfășurare a evenimentului (28 la Reșița și 15 la Băile Herculane). Aceștia au oferit persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 270 locuri de muncă(173 la Reșița și 97 la Băile Herculane). Din cele 289 de persoane participante (171 la Reșița și 118 la Băile Herculane), 82 persoane au fost selectate în vederea încadrării (54 la Reșița și 28 la Băile Herculane) iar 22 persoane au fost încadrate în muncă(4 la Reșița și 18 la Băile Herculane).

Și la această ediție locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate, la Bursa de la Reșița predominând locurile de muncă din domeniul serviciilor și comerțului, iar la Băile Herculane, locurile de muncă din domeniul hotelier. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite locuri de muncă de în meserii precum: ingineri de diferite specializări, asistent manager și ingineri proiectanți.

La Reșița au fost încadrate în muncă 4 persoane în meseria de agent curier, iar persoanele încadrate la Băile Herculane au ocupat locuri de muncă de camerista hotel (4), ospătar (4), bucătar (5), lucrător comercial (3) și spălător vase (2).

Atât agenții economici, cât și persoanele participante la eveniment au fost informați cu privire la serviciile oferite, precum și facilitățile de care pot beneficia șomerii și angajatorii, dacă apelează la serviciile Agenției.Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Nume:

Cod de validare:
Cod de validare


Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,235,299 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.