Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iulie 21, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în luna martie 2019
aplicate amenzi contravenționale în valoare totală de 97.000 lei.
În domeniul relațiilor de muncă valoarea amenzilor aplicate a fost de 87.000 lei fiind identificate următoarele deficiențe: neîntocmirea în formă scrisă a contractului individual de muncă, neacordarea repausului săptămânal, neinițierea negocierii în vederea încheierii contractului colectiv de muncă, nerepartizarea programului de lucru în cuprinsul contractului cu timp parțial, neînregistrarea la inspectorat a evidenței zilierilor, etc. La 3 angajatori a fost identificată muncă nedeclarată pentru 3 persoane.
În domeniul securității și sănătății în muncă valoarea amenzilor aplicate a fost de 10.000 lei, pentru deficiențe referitoare la: revizuirea evaluării riscurilor, acordarea echipamentului individual de protecție, controlul medical periodic, efectuarea instruirii în domeniul securității și sănătății în muncă, etc.
În perioada 01 – 31.03.2019 au fost comunicate 11 evenimente soldate cu 1 deces și 10 cazuri de incapacitate temporară de muncă, iar la sfârșitul cercetărilor se va stabili dacă aceste evenimente se încadrează în categoria accidentelor de muncă.
S-au dispus de către inspectorii de muncă 338 măsuri obligatorii pentru remedierea deficiențelor constatate în timpul controalelor.
Din aplicația electronică REVISAL constituită la nivel național și gestionată de Inspecția Muncii, la angajatorii din județ figurează 50.598 de salariați activi, 57.206 contracte individuale de muncă în derulare (din care 50.191 pe perioadă nedeterminată și 7.015 - perioadă determinată).
În baza Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, s-au luat în evidență 124 zilieri, iar conform Legii nr. 62/2011 a dialogului social, s-au înregistrat 13 contracte colective de muncă și 3 acte adiționale de modificare/prelungire a duratei de valabilitate.

COMUNICAT DE PRESA
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Nume:

Cod de validare:
Cod de validare


Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,235,258 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.