Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Patru cetățeni din Kosovo, opriți la frontiera cu Serbia
*În data de 10.02.2019, în jurul orei 06.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia - I.T.P.F. Timișoara care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat, la aproximativ 200 m de linia de frontieră, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România. Deoarece nu își justificau prezența în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt doi tineri din Kosovo, având vârsta de 23, respectiv 29 de ani. Tinerii au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă în țări din vestul Europei. Aceștia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen. În timpul cercetărilor unul dintre bărbați a încercat în repetate rânduri să ofere polițiștilor de frontieră suma de 5600 dinari sârbești și 20 de dolari canadieni.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și dare de mită, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.*Și colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidaș - I.T.P.F. Timișoara au depistat sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.00, la aproximativ 200 m de frontieră, doi cetățeni străini. Cei doi au declarat polițiștilor de frontieră că sunt cetățeni croați, prezentându-le documente de identitate croate. Polițiștii de frontieră au constatat ca documentele respective nu îndeplineau condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, motiv pentru care bărbații au fost duși la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt doi bărbați din Kosovo, în vârstă de 29, respectiv 36 de ani și că documentele de identitate prezentate sunt false.

Aceștia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, și doreau să ajungă în vestul Europei, iar documentele le-ar fi procurat din Kosovo de la o persoană necunoscută contra sumei de 180 de euro. Bărbații au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, deoarece aveau interdicție de a intra în spațiul Schengen.

Și în acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și fals privind identitatea, cei doi fiind preluați de autoritățile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie.

Reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cruceni, județul Timiș, au depistat alți patru cetățeni din Kosovo, care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, aceștia fiind predați autoritățile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie.

COMUNICAT DE PRESA
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,570 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.