Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Constructia de blocuri ANL pentru medicii rezidenti
aprilie.

În acest context, pentru încadrarea în termenele stabilite, Municipiul Resita, prin Directia pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița a identificat un număr de 32 de parcele în zona Deal Moroasa- Grădiniță.

Prin adresa 102487/20.12.2018 chiriașii au fost înștiințați că începând cu anul 2019 contractele de închiriere a grădinilor nu se mai prelungesc, conform H.C.L. 448/20.12.2018, prin care s-a aprobat suspendarea posibilității de prelungire a contractelor de închiriere a terenurilor situate în intravilanul/extravilanul municipiului Reșița, cu destinația de curte/grădină, până la aprobarea PUG-ului Municipiului Reșița.

În adresa respectivă, chiriașilor li s-a dat un termen de 20 zile de la notificare să ridice gardurile și să igienizeze zona pentru efectuarea măsurătorilor. Din păcate, niciunul dintre foștii chiria și nu au reacționat la notificări, ca atare, angajații Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului au trecut la demolarea anexelor construite, igienizarea și pregătirea terenurilor pentru a se putea efectua măsurătorile impuse de Agenția Națională pentru Locuințe.

Cele 5 blocuri care urmează a fi construite, vor avea un total de 30 de apartamente, imobilele vor fi de tipul P+2, cu două apartamente pe fiecare nivel, suprafețele fiind cuprinse între 60 și 100 de m2.Primăria Municipiului Reșița

Biroul Comunicare șiRelații cu Publicul

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,555 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.