Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în luna ianuarie 2019
111.500 lei.

În domeniul relațiilor de muncă valoarea amenzilor aplicate a fost de 99.500 lei fiind identificate următoarele deficiențe: neîntocmirea în formă scrisă a contractului individual de muncă, netransmiterea datelor conținute de contractului individual de muncă în aplicația electronică constituită la nivel național REVISAL, neacordarea repausului săptămânal, regulament intern incomplet, neacordare concediu de odihnă, neachitare drepturi salariale, nerepartizarea programului de lucru în cuprinsul contractului cu timp parțial, etc. La 4 angajatori a fost identificată muncă nedeclarată pentru 20 de persoane.

În domeniul securității și sănătății în muncă valoarea amenzilor aplicate a fost de 12.000 lei, pentru deficiențe referitoare la: efectuarea controlului medical la angajare și periodic; instruirea lucrătorilor; asigurarea măsurilor de electrosecuritate; acordarea echipamentului individual de protecție; asigurarea supravegherii sănătății lucrătorilor; semnalizarea de securitate și sănătate în muncă; etc.

În perioada 01 – 31.01.2019 au fost comunicate 6 evenimente soldate cu 1 deces și 7 incapacități temporare de muncă, iar la sfârșitul cercetărilor se va stabili dacă aceste evenimente se încadrează în categoria accidentelor de muncă.

S-au dispus de către inspectorii de muncă 293 măsuri obligatorii pentru remedierea deficiențelor constatate în timpul controalelor.

Din aplicația electronică REVISAL constituită la nivel național și gestionată de Inspecția Muncii, la angajatorii din județ figurează 50.884 de salariați activi, 57.272 contracte individuale de muncă în derulare (din care 49.670 pe perioadă nedeterminată și 7.602 - perioadă determinată).

În baza Legii nr.52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, s-au luat în evidență 375 zilieri, iar conform Legii nr.62/2011 a dialogului social, s-au înregistrat 8 contracte colective de muncă și 3 acte adiționale de modificare/prelungire a duratei de valabilitate.

COMUNICAT DE PRESA
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,638 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.