Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera
05.02.2019, în jurul orei 08.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidaș - I.T.P.F. Timișoara au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, în urma căreia au depistat, în apropierea localității de frontieră Nicolinț, județul Caraș Severin, doi cetățeni străini. Deoarece cei doi nu își justificau prezența în zonă, au fost duși la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt doi bărbați din Kosovo, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani. Aceștia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, și doreau să ajungă în Franța. Bărbații au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, deoarece aveau interdicție de a intra în spațiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele două persoane fiind preluate de autoritățile sârbe în baza acordului de readmisie.Pește confiscat de polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Moldova Veche

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche - I.T.P.F. Timișoara au depistat un cetățean român care deținea pește fără documente legale.Ieri, în jurul orei 19.50, o patrulă a polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche, aflată în misiune pe D.N. 57, a oprit pentru control pe raza localității Belobreșca, județul Caraș Severin, un autoturism marca Volkswagen. Autoturismul era condus de un bărbat, cetățean român, în vârstă de 57 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin.

La controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au depistat cantitatea de 48,5 kg pește, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, transport și comercializare a peștelui fără documente legale, iar cantitatea de pește în valoare de 1.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată unei societăți comerciale de profil, conform legislației în vigoare.Doi pescari români au depășit șenalul navigabil al Dunării, intrând în apele teritoriale sârbePolițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca, județul Caraș Severin, au depistat doi pescari, cetățeni români, aflați în două bărci, care au trecut frontiera în apele teritoriale sârbe.

Recomandăm cetățenilor care desfășoară activități de pescuit/agrement în fluvial Dunărea, să fie atenți și să nu depășească mijlocul șenalului navigabil al fluviului deoarece constituie infracțiune de trecere ilegală a frontierei de stat.În data de 05.02.2019, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca - I.T.P.F. Timișoara au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, pe fluviul Dunărea pe direcția kilometrului fluvial 1029, două ambarcațiuni pescărești, fiecare cu câte o persoană, care se deplasau dinspre apele teritoriale sârbe către cele românești.

Imediat, polițiștii de frontieră au ajuns la fața locului cu o ambarcațiune din dotare, iar apoi au condus cele două persoane la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi pescari sunt cetățeni români, domiciliați pe raza județului Caraș Severin, în vârstă de 37 respectiv 50 de ani. Bărbații au declarat că nu știau că au trecut ilegal frontiera în Serbia, ei dorind doar să pescuiască.

Recomandăm cetățenilor români care desfășoară activități de pescuit/agrement în fluvial Dunărea, să fie atenți și să nu depășească mijlocul șenalului navigabil al fluviului deoarece constituie infracțiune de trecere ilegală a frontierei de stat.COMUNICAT DE PRESA
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,576 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.