Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Iunie 20, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Irakieni si sirieni opriți de polițiștii de frontieră din încercarea de a ieși ilegal din tară
În data de 07.01.2019, la ora 01.00, polițiști de frontieră din cadrul ITPF Timișoara au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în cadrul căreia au monitorizat un grup format din 12 persoane care, în localitatea Pișchia, a fost îmbarcat în compartimentul marfa al unui automarfar înmatriculat în Turcia.

După ce mijlocul de transport s-a pus în mișcare spre municipiul Arad, polițiștii de frontieră au intervenit, au oprit camionul și l-au condus la sediul ITPF Timișoara. Astfel, în urma controlului specific, în interiorul compartimentului de marfă au fost descoperiți ascunși, printre încărcătura mijlocului de transport, 12 de cetățeni străini.

Automarfarul era condus de un cetățean turc V. S., în vârstă de 47 ani și transporta conform documentelor de însoțire materiale de construcții, pe ruta Turcia – Germania, tranzit Romania.

În cadrul cercetărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni irakieni și sirieni, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, toți fiind solicitanți de azil în România.

Persoanele în cauză au declarat că intenționau să ajungă în state din vestul Europei, unde doreau sa-și găsească locuri de muncă.

Extinzând cercetările, la locul îmbarcării au mai fost descoperite alte patru persoane, cetățeni irakieni (2 bărbați, un minor și o femeie), de asemenea solicitanți de azil în România.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru șoferul ansamblului rutier și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățeni străini, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Imagini video disponibile pe www.politiadefrontiera.ro

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,136,002 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.